Читати матеріали на форумі можуть усі, Але для того, щоб створювати нові теми та брати участь в обговоренні існуючих, необхідно зареєструватися. Реєстрація максимально проста і займе лише кілька хвилин.
Натисніть кнопку Реєстрація у верхній частині сайту.
Заповніть реєстраційну форму
-
При реєстрації обов’язково вказувати реальний e-mail, оскільки на цю адресу прийде лист для підтвердження.
-
Пароль має бути не менше 8 символів.
-
Поля Статус та Адреса магазину заповнювати необов’язково, але дуже бажано. Думаю, вам теж цікаво знати, з ким саме ви спілкуєтесь.
-
Ім’я користувача (нікнейм) має бути унікальним. Допускаються літери, цифри, дефіс, крапка та підкреслення, кириличні символи.
Апострофи та пробіли в нікнеймах не підтримуються. Якщо ваше ім’я містить апостроф (наприклад, Мар’яна чи В’ячеслав), вкажіть його латиницею або без апострофа.
-
Ім’я - обов’язкове поле, але воно не відображатиметься у вашому профілі. Пробіли та апострофи допускаються. Побачити поле ім’я може лише адміністратор форуму.
-
Заборонено реєструвати зухвалі, неблагозвучні, непристойні псевдоніми (ніки).
Підтвердьте реєстрацію
Ваш обліковий запис на форумі буде створено відразу після того, як ви заповнили форму та натиснули Зареєструватися. Залишився останній крок.
На пошту вказану при реєстрації прийде лист, що містить посилання для підтвердження профілю. Перейдіть по ній, щоб завершити реєстрацію.
Якщо лист не надійшов, перевірте папку Спам.
Тепер ви можете повноцінно спілкуватися та створювати нові теми для обговорення. Приємного спілкування!
Рекомендуємо відразу налаштувати свій профіль. Налаштування профілю.
Не вдається зареєструватися?
Якщо вам з якоїсь причини не вдається зареєструватися, напишіть про це на пошту olena.masovets@horoshop.ua